Optimaal herstellen in een prachtig en sfeervol hotel, dat van alle gemakken is voorzien en waar u de beste zorg en therapie ontvangt. Daarvoor kunt u terecht in De Wartburg, een gloednieuw zorghotel in de Utrechtse wijk Oog in Al. Zorghotel De Wartburg biedt een comfortabel en prettig verblijf aan iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte of ongeval.

 
- MAAK KENNIS -
 
Deze korte film laat u kennismaken met het Zorghotel De Wartburg.
Maak kennis U krijgt een indruk van de dagelijkse gang van zaken in het zorghotel en er wordt uitgelegd hoe een revalidatietraject verloopt. 
LEES MEER

Samenwerking Wikvitaal

Om het verblijf in ons zorghotel voor iedereen toegankelijk te houden, - ook als dit niet (geheel) door uw zorgverzekering vergoed wordt - gaan wij per 1 januari 2016 samenwerken met WIKVITAAL. De belangrijkste doelstelling van deze vereniging is het betaalbaar maken van herstelzorg.
 
LEES MEER

Vakantieverblijf

Zoekt u een vakantieverblijf, waar ook zorg voor handen is of wilt u er een weekendje helemaal tussenuit? Misschien wilt u een familielid in de buurt laten overnachten, maar heeft hij of zij ook zorg nodig? Ook dan kunt u in Zorghotel De Wartburg terecht.
LEES MEER

ISO gecertificeerd

Zorghotel De Wartburg heeft het ISO 9001 certificaat. Dit certificaat laat zien dat het zorghotel voldoet aan de vereisten op gebied van kwaliteit- en veiligheids- management.
 
De auditor was onder de indruk van de opbouw van het EZD en van de samenwerking tussen de ver- schillende disciplines. Ook benoemde hij de vanzelfsprekend- heid waarmee verbeterpunten opgepakt worden, als positief punt.
LEES MEER

Informatie

Zorghotel De Wartburg
Kennedylaan 300
3533 KN Utrecht
telefoon receptie: 030 - 2958660
bereikbaar van 9.00 - 16.00 uur
LEES MEER

Erkend zorghotel

Zorghotel De Wartburg is een 'Erkend Zorghotel'. Het zorghotel voldoet aan hoog- waardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort en mag daarom het ‘SEZ-Keurmerk’ (SNHZ Erkend Zorghotel) voeren. U weet daarom zeker, dat u bij ons in goede handen bent.
LEES MEER